Zakelijke autoverzekeringen

Zorg voor een goede zakelijke autoverzekering

Het belang van een uitstekende zakelijke autoverzekering is nauwelijks te onderschatten. Jaarlijks heeft in Nederland circa 1 op de 10 auto’s schade. Gaat het hierbij om een auto van de zaak, dan komt alles neer op u. RN Adviesgroep is u daarom graag van dienst als u meer informatie wilt over een goede autoverzekering. Het is hierbij niet meer dan logisch dat we u helpen aan een verzekering waarbij u de laagst mogelijke premie betaalt. Bel ons of stuur een e-mail met daarin uw hulpvraag. We geven u op zeer korte termijn antwoord en staan garant voor deskundig advies wanneer het gaat om een goede zakelijke autoverzekering.

Regel taxiverzekering via RN Adviesgroep

Een goede en goedkope taxiverzekering afsluiten is geen sinecure. Veel verzekeraars eisen minstens 3 schadevrije jaren als voorwaarde. Bent u op zoek naar een taxiverzekering en profiteert u hierbij graag van een zo scherp mogelijke premie? Neem contact met ons op en wij kunnen veel voor u regelen. We hebben goede afspraken met diverse verzekeraars en kunnen wellicht zelfs iets voor u betekenen wanneer u nog niet voldoet aan de norm van 3 schadevrije jaren. Bel ons en we berekenen de premie voor uw zakelijke autoverzekering of taxiverzekering. Via de site is dit niet mogelijk, dus u kunt beter even mailen of bellen.

Waarom zou u een goede autoverzekering nemen

Hoe vervelend het ook is dat bedrijfsauto’s nogal eens schade rijden, zonder bedrijfswagens is het vrijwel onmogelijk om een zaak te runnen. Wat moet u als ondernemer zonder auto als u afspraken wilt nakomen met uw klanten? Hoe worden de materialen of bestellingen op tijd bij de klant afgeleverd als u niet beschikt over een aantal bestelauto’s? Goed nieuws is dat het zeker mogelijk is om op een goede manier een verzekering voor de bedrijfsauto’s af te sluiten. RN Adviesgroep begrijpt hierbij volkomen dat een aantrekkelijke premie van groot belang is. Bij ons kunt u een uitstekende service verwachten en we helpen u graag wanneer u twijfelt over de best passende verzekering.

De beste verzekering voor de meest redelijke premie

Er zijn diverse opties als het gaat om een zakelijke autoverzekering. We helpen u graag om juist die verzekering te vinden die het beste past bij uw auto’s. We willen u hierbij op het hart drukken dat het juist bij zakelijke auto’s van groot belang is om een goede verzekering af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan vervelende voorvallen zoals de schuldvraag bij een aanrijding. Bovendien hebt u waarschijnlijk te maken met een groot aantal chauffeurs en meerdere bedrijfswagens. Voor het beste advies omtrent een goede autoverzekering en dat gecombineerd met een scherpe premie, neemt u contact op met RN Adviesgroep, specialist in autoverzekering. U kunt het formulier op onze website invullen en dan nemen wij spoedig contact met u op. Mailen of bellen is ook altijd mogelijk.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u naar aanleiding van onze website vragen?