Particuliere autoverzekeringen

Kies een verzekering die bij de auto past

Iedereen die een auto koopt, is verplicht deze te verzekeren. Uiteraard kiest u hierbij voor een autoverzekering die het beste bij uw auto past. Autoverzekeringen bieden verschillende dekkingen en hierbij geldt: hoe uitgebreider de verzekering is, hoe meer premie u betaalt. Welke autoverzekering hebt u nodig? Het is lang niet altijd nodig om de meest volledige dekking te kiezen. Er zijn een aantal aspecten waarmee u rekening moet houden als u op zoek gaat naar de meest geschikte autoverzekering. Wij helpen u graag. We zijn specialist in autoverzekeringen en weten van de hoed en de rand. Bel of mail ons en we geven alle benodigde informatie. Het is ook mogelijk om even het contactformulier op de website in te vullen.

Welke dekkingen zijn er?

We kunnen globaal drie dekkingen onderscheiden. WA, WA-plus en All Risk. Bij WA moet u denken aan wettelijke aansprakelijkheid. Dit is de minimale verzekering die verplicht afgesloten moet worden. Bij deze autoverzekering betaalt u de laagst mogelijke premie. Vraagt u zichzelf af of deze verzekering voldoende is voor uw auto? Even een belletje en we kunnen u direct verder helpen. De auto is bij deze verzekering gedekt voor schades die u toebrengt aan een ander. We kunnen al wel vast vertellen dat deze autoverzekering vooral geschikt is voor voertuigen van tien jaar of ouder. Kiest u voor WA-plus dan bent u ook verzekerd voor schades als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm of diefstal. De All Riskverzekering tenslotte dekt ook de schades die het gevolg zijn van een aanrijding door eigen schuld.

RN Adviesgroep specialist in autoverzekeringen

Wat is nu voor uw auto de beste verzekering? Dit kunt u het beste zelf bepalen, maar wij begrijpen dat advies best handig kan zijn. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u deskundige raad, zodat u de autoverzekering neemt die perfect past bij uw voertuig. Op die manier betaalt u niet teveel premie en bovendien bent u ervan verzekerd dat u met een goed gevoel de weg op kunt.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u naar aanleiding van onze website vragen?