WA, WA Plus of ALLRISK

WA verzekering

Een WA verzekering voor uw auto afsluiten is de meest goedkope optie. U betaalt dan namelijk de laagste premie die er is voor een autoverzekering. Deze verzekering is de minimale autoverzekering die iedereen die een voertuig koopt, moet afsluiten. U bent hierbij alleen verzekerd voor schades die u toebrengt aan een ander. Deze verzekering is redelijk beperkt en wordt over het algemeen geadviseerd voor auto’s die ouder zijn dan ongeveer 10 jaar.

WA-plus verzekering

Bij deze autoverzekering betaalt u iets meer premie, maar u bent dan ook voor meer zaken verzekerd dan alleen met een WA verzekering. De WA-plus verzekering dekt de schade die u toebrengt aan een ander, maar ook schade als gevolg van hagel, ruitbreuk, storm, diefstal, brand en aanrijdingen met dieren. Hebt u te maken met een auto die ongeveer 5 tot 10 jaar oud is, dan zou deze verzekering een goede optie kunnen zijn. Het is wel van belang om ook rekening te houden met de waarde die het voertuig nog vertegenwoordigt. Bel RN Adviesgroep voor gedetailleerde informatie. We zijn u graag van dienst.

All Riskverzekering

De All Riskverzekering dekt alles wat de bovenstaande autoverzekeringen dekken, maar daarnaast ook nog de schades die het gevolg zijn van een aanrijding door eigen schuld. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt afsluiten. Ook schade die wordt veroorzaakt door vandalisme wordt bij deze verzekering vergoedt. Heeft u een auto die nog jonger is dan ongeveer 4 jaar, dan zou deze uitgebreide dekking een goede keus kunnen zijn.

Welke autoverzekering kies ik

Welke autoverzekering uiteindelijk bij u past is afhankelijk van diverse factoren. RN Adviesgroep staat graag voor u klaar wanneer u op zoek bent naar deskundig advies. U kunt altijd even telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. We informeren u tot in de details over de meest passende autoverzekering en kunnen deze ook voor u afsluiten. Wij zijn uw ideale partner wanneer u antwoord wilt op vragen over de best passende verzekering voor uw auto. Ook is er aandacht voor het regelen van de meest redelijke premie.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u naar aanleiding van onze website vragen?